Yksilöllinen muistokivi & hautakiven kaiverrus Kotkassa

Vikmanin Kivi Ky palvelee myös Haminan ja Pyhtään seuduilla

Muistokivi on kaunis muisto edesmenneestä perheenjäsenestä, ystävästä tai sukulaisesta – jopa lemmikistä. Koska hautakivi on merkityksellinen ja pysyvä hankinta, kannattaa sen valintaan käyttää hieman aikaa; myös hautakiven kaiverrus on tärkeä osa muistokiveä. Olemme apunasi kaikessa suunnittelussa, ja vuosien ammattitaidolla pystymme toteuttamaan juuri sellaisen muistokiven, jota toivotkin. Yrityksemme on palvellut asiakkaita Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella jo vuodesta 1925 lähtien. Voit luottaa siihen, että palvelemme sinua parhaalla mahdollisella tiedolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme.

Muistokivi toiveidesi mukaan

Vikmanin Kivi Ky suunnittelee ja toteuttaa kauniita ja yksilöllisiä muistokiviä korkealaatuisesta, suomalaisesta graniitista. Pinta voi olla lohkottu, sahattu tai hiottu. Hionta voidaan tehdä lähes peilikirkkaaksi asti. Muistokivi voidaan suunnitella ja toteuttaa täysin toiveidesi mukaisesti, ja autamme mielellämme kaikissa suunnitteluun ja valintoihin liittyvissä kysymyksissä.

Hautakiven kaiverrus, koristeet ja asennus

Hautakiven kaiverrus on tärkeää toteuttaa huolellisesti, jotta kaiverrus säilyy mahdollisimman pitkään luettavana. Kaiverruksen voi joko kullata tai hopeoida, kumpi vain paremmin sopii kiven tyyliin ja väriin. Toteutamme kaiverrukset, metalliset kirjaimet ja muut toivotut yksityiskohdat sekä voimme halutessasi hoitaa myös muistokiven asennuksen paikoilleen.

Hautakiven kunnostus

Palveluihimme lukeutuu myös hautakiven kunnostus. Vuosien saatossa hautakivi voi likaantua, sammaloitua tai muuten vaurioitua ja sen kultaukset ja koristeet voivat haalistua tai vioittua. Meiltä voit tilata hautakiven kunnostuksen, johon voi sisältyä esimerkiksi hautakiven pesu, kultausten uusinta sekä vaikkapa uusi koriste. Katsotaan yhdessä, miten vanhasta kivestä saadaan taas tehtyä läheisesi muiston arvoinen.

Valmistamme myös ympäristökiviä – lue lisää!

Yhteystiedot

Vikmanin Kivi Ky

Tanulantie 21

48720 KOTKA

05 220 0220

vikman@vikmaninkivi.fi

www.vikmaninkivi.fi

Aukioloajat


Arkisin: 07:30-16:30

Lauantai: Sopimuksen mukaan

Sunnuntai: Sopimuksen mukaan