Kiviportaat, reunakiveykset ja muut ympäristökivet Kotkasta

Kivi on kaunis ja kestävä rakennusmateriaali

Laadukkaiden, kotimaisten muistokivien lisäksi Vikmanin Kivi Ky valmistaa myös upeat ympäristökivet ja erikoiskivet erilaisiin tarkoituksiin. Kotkan ja Haminan seudulla kättemme jälkeä voi ihastella esimerkiksi Kotkan Sibeliuspuistossa tai Katariinan Meripuistossa.  Palvelemme niin yksityisiä asiakkaita kuin kuntia ja kaupunkejakin, myös yrityksiä ja muita tahoja. Tutustu töihimme ja ota yhteyttä niin keskustellaan lisää siitä, minkälaisia kivitöitä voisimme valmistaa juuri sinulle.

Monipuoliset kivityöt ammattitaidolla

Kiveä on mahdollista muokata lähes kaikkiin muotoihin ja tarkoituksiin. Käytämme ympäristökivissä suomalaista graniittia; se kestää erinomaisesti sään ja mahdollisen ilkivallan vaikutukset ollen siten erinomainen vaihtoehto erityisesti julkisiin tiloihin.

Kivestä voimme rakentaa muun muassa:

  • portaat
  • reunakiveykset
  • pihakiveykset
  • lintujen juoma-altaan
  • portinpielet
  • kiviesteet

ja paljon muuta. Valmistamamme Kotkan Sibeliuspuiston massiiviportaat ovat upea esimerkki kiven mahdollisuuksista ympäristörakentamisen raaka-aineena. Ylläpitämämme käsityötaito ja nykyaikaiset koneet mahdollistavat yksilölliset tuotteet sekä joustavat toimitukset isommissakin kivitöissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ympäristökivistä

Vikmanin Kivi on valmistanut hautakivet jo vuodesta 1925 lähtien, ja nykyisin valmistamme lisäksi ympäristö- ja erikoiskiviä kaikkiin tarkoituksiin. Kun siis haluat kestävää ja tyylikästä kiveä omalle pihamaallesi tai julkisiin kohteisiin, käänny meidän puoleemme. Valmistamme ja toimitamme ympäristökivet Kotkan, Haminan ja Pyhtään seudulla. Pyydä tarjous!

Yhteystiedot

Vikmanin Kivi Ky

Tanulantie 21

48720 KOTKA

05 220 0220

vikman@vikmaninkivi.fi

www.vikmaninkivi.fi

Aukioloajat


Arkisin: 07:30-16:30

Lauantai: Sopimuksen mukaan

Sunnuntai: Sopimuksen mukaan